Broadwalk/0.jpg" />
VINNIE WHO & CASIOKIDS på Studenterhuset

Mad about Mad Men

Den opgave jeg har pålagt mig selv med denne blog er, at få dig ud i din by. Denne weekend ser imidlertid ud til at blive hvid, blød, isolerende og indendørs. Og hvis kræfterne ikke rækker til at læse, så står fladskærmen jo og gør sig til.

I disse år er det ikke i Hollywood ?det sker?, men på HBO & AMC. To amerikanske kabeltv stationer, som sætter nye  standarder for tv-serien. Martin Scorsese står klar i kulissen med den dyreste tv-serie nogensinde Broadwalk Empire, men Mad Men er i disse år tv-seriernes konge.

Mad Men er så populær, at den har dannet mode. Og i USA er Don Draper, en af hovedkarakterene fra serien, blevet udnævnt til at være nationens mest indflydelsesrige mand. Det er måske i overkanten, men det er bestemt ikke uden grund at serien er populær. Og en kraftigere anbefaling kan vel næppe gives.

Sidste afsnit af fjerde sæson er netop blevet vist i USA. De tre første sæsoner er udkommet, i en luset DVD-indpakning, herhjemme. Hele første sæson kan købes for 100 kr.

3 kommentarer

  • Ja, det er nok at glæde sig over. Holder også af serien Flight of The Concordes. To New Zealændere, som kæmper for et gennembrud i N.Y.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu skal vi bare gå og vente til det bliver sommer igen, så femte sæson kan komme igang! Boardwalk Empire er dog slet ikke en ringe erstatning i mellemtiden 🙂 Andre serie vi har nydt herhjemme i løbet af efteråret har været Carnivàle og Breaking Bad, som også har kørt/kører på hhv. HBO og AMC.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINNIE WHO & CASIOKIDS på Studenterhuset