Interview med musikeren Bjarke Kirk

Egholm Festival 2012

?Hvorfor er der ikke nogen der har gjort det før?? Var den tanke, som med det samme slog mig, da jeg forlod færgen for at træde mine første skridt på Egholm. En festival i så smukke rammer, så tæt på byen! Med en lille rejse over vand, der forberedte mig på nye oplevelser.

Egholm Festival er en rigtig festival, med ølboder, madsted og to scener. Den store inde i skoven, og den lille ved stranden. Cirka 500 gæster var til stede, og der herskede en dejlig  afslappende atmosfære. Det skyldes helt sikkert beliggenheden. Det var i sig selv en fantastisk oplevelse at kigge ud over vandet ind mod Aalborg. Betragte den smukke natur, nyde sommervarmen og den milde fjordluft. Men også bar glæde over at nogen havde taget valget og lagt kræfterne i at etablere denne to dages begivenhed.

Festivalen havde gjort et rigtigt godt arbejde med at få hele arrangementet til fungere. Der var skiftevis musik fra de to scener, så man kunne få det hele med. Store telte i tilfælde af regn, gode toiletforhold og masser af borde og bænke, så man kunne få slappet af.

Musikken blev leveret af musikere med rødder i Nordjylland. De fleste af dem kan man ofte se på Aalborgs spillesteder. Ingen af musikerne helt kendte udenbys, selv om festivalen fremviste at vores landsdel bestemt gemmer på talenter. Jeg kunne dog godt have ønsket mig lidt større navne. Eksempelvis bands som Figurines eller Thee Attack, der også har rødder i Nordjylland. Det ville helt sikkert også trække flere gæster til.

Der kunne sagtens have været plads til det tredobbelte antal publikum, men det tager tid at få etableret en festival. Og jeg er sikker på at oplevelsen vil få flere, inklusiv mig selv, til at anbefale andre at besøge Egholm Festival til næste år.

Billedet er taget af Simon Wedege

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview med musikeren Bjarke Kirk