Litografi fra boozeartgallery.com

Sunflower Bean

I pressemeddelelsen kan du ifm. Sunflower Beans kommende album og koncert på Loppen læse: “Rocken er ikke død, den har bare ventet på det rette band til at puste nyt liv i genren.”

Det er forunderligt som rocken igen og igen erklæres henholdsvis død og levende. Var genren en mandsperson, havde han nok i ren desperation “pulled the plug” for længst.

En af grundene til disse proklamaktioner er sikkert, at genren defineres ved dens vitalitet, energi og fandenivoldskhed. På den vis er det nok ikke helt forkert at komme med en sådan introduktion til Sunflower Bean.

Jeg er forelsket i Sunflower Bean lyd. Det emmer både af Ramones og Fleetwood Mac – uden at musikken af den skyld udkoges i et genremiks. Dertil den lækre indpakning: Pladecovers, photo shoots, musikvideoer, stylingen etc. vil gøre enhver manager pavestolt. Med andre ord enkeltdele, der ikke er synderlig originale, men alle udført i høj kvalitet.

Sunflower Beans kommende plade ‘Twentytwo in Blue’ udkommer den 23. marts. på Loppen den 13. april. Pt. er der stadig ledige billetter. Jeg ser frem til at opleve hele pakken.

To af singlerne fra det kommende album:

Værd at vide

Hjemmeside: sunflowerbeanband.com & loppen.dk[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Litografi fra boozeartgallery.com