Koncertanbefaling: Torben Ulrich på Limbo

Blip Festival Workshop

Jeg har modtaget nedenstående e-mail fra Blip Festivalen, og den skal selvfølgelig deles:

Som I ved står det store pixel-brag BLIP FESTIVAL lige for døren – det bliver stort, fedt, sjovt og festligt! Gaffa, Geiger, Nordjyske, TV2-Nord, DR-P4 og alle mulige andre medier har meldt deres ankomst for at dække festivalen på tv, radio og den trykte presse.

Men faktisk er der også en særdeles spændende faglig vinkel på det hele, idet vi lørdag eftermiddag fra kl. 13-16 blænder op for to workshop-præsentationer, hvor to af verdens mest kendte og respekterede lo-fi digitalkunstnere – selveste C-Men aka. Julian van Aldaraan fra Amsterdam, verdenskendt vj, og Cornbeast aka. Fredrik Stolpe fra Stockholm, én af Skandinaviens mest berejste og anerkendte chiptune-musikere, vil vise deres evner og gear frem – og dele gode tips fra deres kunstneriske virke, kreative tanker og optrædender i hele verden – i en afslappet session med præsentation, visuals og lyd på vores allesammens platform. Så nu er muligheden for at blive inspireret og suge viden til sig – og støtte op om at der skal hives flere internationale hotshots til workshops på Platform4, så vi kan blive vildere og vildere og vildere…

Alle kan deltage og ingen forudsætninger er nødvendige – blot nysgerrighed og lysten til at lytte og kigge. Fri entré. Tilmelding er nødvendig, så skriv en mail til villum@platform4.dk hvis du vil med.

Læs mere her: http://scandinavia.blipfestival.org/workshop/ (hjemmeside eksisterer ikke længere)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koncertanbefaling: Torben Ulrich på Limbo