Gylden sommerslukning hos Det Gyldne Dådyr

Bogcaféer i efteråret

Så er programmet for efterårets bogcaféer på Hovedbibliotek ude. Hver den første fredag i måneden, med start i næste uge.

Fredag d. 2. September 2011 kl. 16-17
Bonderøv ?  høstfests bogcafé

Fra Korch til EU-kvoter? Bonderøven eller bondefanget? Halm i håret eller håret i postkassen? Der er så dejligt ude på landet, skrev HCA, men er der stadig det?

Fredag d. 7. Oktober 2011 kl. 15.30-17.30
Matador classic ?  en Korsbæk bogcafé

Hvem læser hvad i Matador? Årets klassiker bogcafé tager til Korsbæk. Vi husker alle musikken, men der er ingen tvivl om, at litteraturen også spiller en vigtig rolle i Lise Nørgaards og Erik Ballings folkekære danmarkskrønike.

Fredag d. 4. november 2011 kl. 16-17
O Canada ? jagten på den canadiske tone i litteraturen

Mens ahornbladene falder, går vi på jagt efter den særlige canadiske tone i litteraturen. Kan man høre, at en bog er skrevet af en canadier? Er der en særlig canadisk musikalitet? Flere og flere kaster sig ud i den store canadiske natur på skiferier og vandreture, men kan man også med fordel udforske den canadiske litteratur?

Fredag d. 2. december 2011 kl. 16-17
Stygge, Hildegard og de arme riddere ? en middelalder bogcafé

Fra Stygge Krumpen til Hildegard af Bingen. Fra Jordens søjler til Rosens navn.
Vi sætter spot på den mørke middelalder! På trods af truslerne om skærsilden, var middelalderen lysere end sit rygte. Munkene bragte livets vand med sig og satte krydderi på tilværelsen. Litteraturen bugner med fortællelystne romaner om den farverige og farefulde Middelalder.

Info
Hjemmeside: Aalborg Bibliotekerne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gylden sommerslukning hos Det Gyldne Dådyr