Ud og drikke i Berlin

Capitain Petzel

Capitain Petzel 1Capitain Petzel 2Capitain Petzel 3Capitain Petzel 4Capitain Petzel 5Capitain Petzel 6

At gå til fernisering i en udenlandsk storby fremkalder følelsen af at befinde sig i den kulturelle kapitals overhalingsbane. Det var i hvert fald den stemning, der omsvøbte mig, da jeg besøgte galleri Capitain Petzel.

Capitain Petzel ligger stort og åbent ud til Karl-Marx-Allee, men skjult for turistøjet, der er på vej mod nye mål. Nederst på glasdøren finder man galleriets navn, uden at ordet ?galleri? nævnes. Jeg kan kun elske berlinernes kølige selvbevidsthed. Det er dog værd at åbne glasdøren, idet stedet i sig selv er en æstetisk oplevelse. Rene hvide linjer og lækre detaljer. Så hvis du alligevel tager turen til Kino International, og naturligvis er glad for kunst, er stedet et besøg værd.

Ferniseringen var for øvrigt for en retrospektiv udstilling af/om Robert Heinecken. Tiden har ikke været nådig ved hans værker. Hvidvinen var til gengæld glimrende. 

Værd at vide

Capitain Petzel
Karl-Marx-Allee 45
10178 Berlin
U-Bahn: Schillingstrs.
www.capitainpetzel.de

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud og drikke i Berlin