Museum Jorn i Silkeborg

Carpark Festival

Jeg var en smut forbi Carpark Festival, der blev afholdt fredag og lørdag i sidste weekend – og som efter planen kommer igen til næste år.  Først og fremmest for at indsnuse stemningen, men jeg fik også set SILQUE, Suraja og Malte.

carpark festival kulturformidleren IMG_3016carpark festival kulturformidleren IMG_3026carpark festival kulturformidleren IMG_3024carpark festival kulturformidleren IMG_3022carpark festival kulturformidleren IMG_3013carpark festival kulturformidleren IMG_3014

Der var to scener i hver sin ende, så koncerterne kunne overlappe hinanden. Musisk var fokus på den danske undergrund indenfor rock, pop og hip hop. M.a.o. er profilen diversitet og rimelige barpriser.

Er vild med hvordan at Carpark Festival udnytter dette ikke-sted under motortrafikvejen, som også bruges til Bas Under Buen. Et sted hvor du ellers ville få skrammer af den hårde beton, var nu forvandlet til et rum med en hyggelig og afslappet stemning. Bispeengbuen befinder sig inden for Frederiksbergs volde, men emmer af Nørrebro.

Desværre er akustikken elendig og mindede mig om koncerterne i Valby-Hallen. Bassen rumler og kastes frem og tilbage. Måske det er paradoksalt velfungerende til Bas Under Buen.

Carpark Festival koster gratis. Så afsted med dig til næste år. 🙂

Værd at vide

Carpark Festival
Under Bispeengbuen
2000 Frederiksberg

Hjemmeside: carparkfestival.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Museum Jorn i Silkeborg