Wall of fame is no more

Electrotexture Lab på Aalborg havnefront

Aalborg i Rødt er, som sædvanlig, et miskmask af forskellige arrangementer (ironisk nok er årets tema den røde tråd). Der er dog guld at finde i programmet, og noget af det mest interessante er Electrotexture Lab på Aalborg havnefront.

Onsdag 31. august, kl. 19.00 – Åbning af Rød Pavillon

Institut for Arkitektur, Design og Medieteknologi og to unge danske tegnestuer: AREA (København) og Electrotexture Lab. (Aalborg) står bag en eksperimenterende musisk pavillon placeret på Aalborg Havnefront. Ved åbningen vil pavillonens arkitektoniske koncept blive præsenteret. Pavillonen er optimeret til nye elektroniske musikformer og udforsker dermed den traditionelle oplevelse af musikken.

Fredag den 2. september, kl. 18.00 – 23.00 – Lars Graugaard

Lars Graugaard bruger programmet MAX / MSP, der i princippet kan kontrollere alt fra lufttrafikken over Europa til et effektfilter på et lydspor. Alt bliver skabt fra bunden, og instrumenter bliver opfundet til formålet. Graugaard musik kan bedst beskrives som klassisk musik med en elektronisk baggrund. Rytmiske særheder og melodier fra en anden planet smelter sammen. Minimalisme møder minimalisme i et tæt kys. Intet er helligt, og alt er til debat.

Lørdag den 3. september, kl. 15.00 – 19.00 – Sune P

Sune P er en af grundlæggerne af Urlyd. Sune Ps kompositoriske præference ligger I dyb og langsom techno og electronica, Bassen buldrer som torden under et autentisk miks af stemningsfulde melodier, masser af rumklang og håndplukkede samples.

Lørdag den 3. september, kl. 19.00 – 23.00 – Sly NEiN & aSTi

Sly Nein tager publikum gennem et miks af eksperimenterende, obskur og futuristisk elektronisk musik, og lydlandskaber for at skabe en cinematisk ramme for hans DJ sets. Der er ofte udvalg fra forgangne tider, i form af tidlig eksperimenterende electronica fra de tidlige halvfemsere og den senere progressive techno/house. Dj Asti har bevist at hun har det fint med at spille en lang række forskellige former for elektronisk musik. Hun er kendt for både techno og ambient set.

Info
Sted: Aalborg havnefront
Pris: 0 kr.
Hjemmeside: Electrotexture.org
Hjemmeside: Aalborgevents.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wall of fame is no more