Louisiana udstiller Louise Bourgeois' hypersensitive og rå celler

Forfattersalon med Jørgen Leth og Dy Plambeck

Ane Cortzen der har den fine titel som kulturchef i Kähler, har lavet et samarbejde med Gyldendal. Det udmunder sig i tre forfattersaloner, hvor Ane Cortzen møder seks af Gyldendals bedste forfattere. Det sker i Kählers restaurant i Tivoli, og det første møde fandt sted i dag.

Processed with VSCO with f2 preset

Søndagsstemning i salonen

Cortzen havde sat Jørgen Leth og Dy Plambeck i stævne i et hyggeligt rum i Kähler restauranten. Uden for oksede Halloween-hungrende familier forbi, mens vi fik en time i de to forfatteres selskab. Der var kaffe på kanden og en hyggelig intim atmosfære. Begge forfattere læste højt af egne værker, og diskuterede tematikker og aktuelle emner. Der blev snakket om alt fra mandefællesskaber til Donald Trump, og Jørgen Leth rystede guldkorn ud af ærmet om både stort og småt.

Har du ingen planer de næste søndage, så synes jeg, du skal overveje at tage et smut i Tivoli. Der er hyggelig belysning i parken, kaffe på kanden og afslappende, interessante forfattersaloner. Det eneste minus er, at en time i virkeligheden er for kort tid. Jeg sad der nok endnu, hvis Jørgen Leth stadig læste højt.

Find mere om forfattersalonerne her. De næste to søndage er med hhv. Jens Christian Grøndahl og Morten Vittrup, og Pia Tafdrup og Caspar Eric. Billetterne koster en flad 50’er, og det er inklusiv en fremragende kop stempelkandekaffe. God fornøjelse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Louisiana udstiller Louise Bourgeois' hypersensitive og rå celler