Fanfara Ciocarlia på Studenterhuset

Fra Symfonien til Musikkens Hus. Sidste aften i Symfonien

I fredags oplevede vi det “Uigenkaldeligt allersidste arrangement i Symfonien”, som der stod i programmet. Den gamle sal bliver på mandag skiftet ud med Musikkens hus. Og det blev fejret med mindeord fra musikerne og andre involverede af huset og selvfølgelig en masse musik.

Fra Symfonien til Musikkens Hus 1Fra Symfonien til Musikkens Hus 2Fra Symfonien til Musikkens Hus 3Fra Symfonien til Musikkens Hus 4Fra Symfonien til Musikkens Hus 5 Frans RasmussenFra Symfonien til Musikkens Hus 6

Efter næste sidste nummer, “Champagne galoppen”, hvor proppen sprang af flasken, og dirigenten fik boblerne at smage, spillede orkestret det af H.C. Lundbye mindre kendte nummer “Godnat Polka”. Under nummeret forlod musikerne scenen én for én, for at vi så alle, publikum som musikere, kunne mødes over et glas champagne i foyeren.

Det var en rigtig fin afsked. Både melankolien over at forlade Symfonien efter 32 år, samt begejstringen over at få et rigtigt hus – modsat den gamle biograf, som indtil nu har dannet rammen – var til stede.

På mandag vandrer orkestret i sluttet trop fra Symfonien, og over i deres nye hjem Musikkens Hus. Det sker kl. 10 og med en lille mellemkoncert i Nordkraft, har jeg ladet mig fortælle 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fanfara Ciocarlia på Studenterhuset