En lille film har sneget sig ind i Biffen

Gæstespil om døden

Torsdag og fredag, i denne uge, har Teater Nordkraft besøg af en trup fra Folketeatret, i København. Stykket hedder Boblerne i Bækken, og er skrevet af Nikoline Werdelin, som nok er mest kendt for sine tegneserie Homo Metropolis. Boblerne i Bækken fik premiere i 2002 på det hedengangne Aveny-T, som lukkede i 2007. Men er blevet opsat flere gange siden bl.a. på Aalborg Teater i 2003. – At det er en repremiere tyder på, at stykket er værd at se.

Teater Nordkraft skriver: ?Hvorfor er vi bange for døden? Vi er jo helt vilde med fødsler! Et usentimentalt livtag med døden og samtidig befriende morsomt og meget livsbekræftende ? om at være i nuet og gribe lykken. Livet og døden skildres uden nåde. Vi befinder os blandt kræftpatienter på Rigshospitalet, hvor fem mænd ligger for døden. De taler om kvinderne, tabene, livet og sorgen. De skændes, griner og slås med puder.?

Jeg ser frem til at se og anmelde stykket, det bliver min første Teater anmeldelse, så jeg håber ikke, jeg løber tør for ord?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille film har sneget sig ind i Biffen