Mette Juul til Vinterjazz

Leonard Cohen og husfreden

Jeg havde håbet på at kunne give det forkromede overblik med indblik i Klub Husfreds forårsprogram. Studiestart, arbejde og koks i maskinrummet har lagt forhindringer i vejen. Men det skal ikke afholde mig fra at minde om sæsonstarten, nu på fredag, med Kaspar Vig & Källing. Musikken er ligetil, på dansk, hyggelig og fornøjelig. Teksterne holder umiddelbart bedst omkring et lejrbål, men jeg har også kun fået hørt få numre, blandt andet dem på Klub Husfreds promo cd, som du kan finde rundt om i byen. Jeg har for nyligt set nogle på Ib Rene Cairo, nede ved toiletterne. Ellers kan du snuppe en med hjem efter koncerten på Huset.

Hvis du ønsker at varme op til på fredag eller efterfølgende sætte koncerten i perspektiv, så giver Biffens lærred dig mulighed for at opleve den største singer-songwriter, Leonard Cohen, med filmen Bird on A wire om hans i europaturné i 1972.

Ha´ en nærværende weekend!

Info:
Klub Husfred
Sted: Huset i Hasseris
Tid: Fredag kl 20.00 – Ja, det er på samme tid som Xfactor, men det er du jo ligeglad med!
Hjemmeside: Klub Husfred
Hjemmeside: Facebook

Info:
Biffen
Tid: Fra torsdag kl.13 til ?
Hjemmeside: Biffen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mette Juul til Vinterjazz