Til premieren på årets Copenhagen International Improv Festival

Slap af med gratis magasiner og tegneserier

magasiner kulturformidleren

Måske du også trækker stikket i disse dage – vejret er jo ikke til andet. 😀 Min rastløshed har det med at komme susende blot få minutter efter, at jeg har fundet ro. For hvad skal jeg så nu lave? I stedet for at gense de samme YouTube videoer og refreshe Instagram i et væk, kan jeg anbefale dig at genbesøge din gamle ven, biblioteket fra hængekøjen. Det skønne er, at du allerede har betalt for servicen via skatten.

Bladre-magasiner og mere hardcore fagtidsskrifter

Dit bibliotek tilbyder, at du på din smartphone, tablet eller computer kan læse alt fra The Economist til National Geographic, Cosmopolitan, Country Living, Retro Gamer og Rolling Stone. Det smarte er, at du kan (uden at det koster ekstra) abonnere på magasiner og får besked på f.eks. mail, når der udkommer nye numre. Indrømmet, det er lidt bøvlet at få til at spille, men nu har du jo tiden til det.

Vejledning finder du på ekurser.nu

Jeg ved ikke om din kommune tilbyder det, men de fleste biblioteker i Danmark gør. Servicen tilbydes via dit kommunale bibliotek, så prøv at lave en søgning med “RB Digital” og navnet på den by du bor i.

Og så er der tegneserier …

Er det for kedeligt, kan du såmænd også læse tegneserier. Hvabehar! Online biblioteket byder på bla. Spiderman, Black Panter og en masse andet ramasjang. Her er linket til Københavns Biblioteks adgang: comics-plus

God fornøjelse og nyd fridagene. Har du brug for hjælp omkring det praktiske, så spørg din bibliotekar. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til premieren på årets Copenhagen International Improv Festival