Casiokids - et strejf af sommer

Torsdagskoncerter (ahem…)

Lad ikke sneen holde dig inde, der er livemusik igen på torsdag.

VÆRTSHUSET FREDERIKSBERG

På værtshuset Frederiksberg er der Blues Jam under ledelse af Jan Edvard. Det er efter sigende en never-ending torsdags begivenhed. Se mere HER!

KUL

PÅ KUL, i Nordkraft, er der koncert med STRIKE DEAR MISTRESS (KBH) +WONDER RUBBER STARS (THI)
Se mere HER!

VIVA LÁ REVOLUTION

Viva Lá Revolution byder normalt på jazz, men i morgen er der torsdagskoncert med L’ectroscope & Sound Alliance.

  • ?L’ectroscope is an electronic/experimental duo from Denmark. Formed in 2008 by Julie Ben Semmane (vocals) and Henrik Fevre (instruments). L’ectroscope operates in a world without musical or stylistic boundaries, but centered round French lyrics. It might be catagorized musique noire – a musical counterpart to the black & white imagery and mood of French film noire.
  • Sound Alliance er et rock band, der spiller musik fra det poppede univers over til den hårde rocklyd. Med inspirationer som The Beatles og Rage Against the Machine, bliver musikken en blanding af klassisk rockkvartet og korstemmer, som understøtter forsangen i ikke kun de poppede sange, men også i de hårdere guitarriffbaserede numre.?
    Se mere på Vivas facebook side

1000FRYD

1000fryd får sammen med Klub Taktlös besøg af Sofie Trolde (lok)

?Vi snakker et elektronisk-jazz-pop koncept, som vil få velbehaget til at brede sig i den krop! Sofie Trolde er leveringsdygtig i personlig og stemningsfuld musik, som både har klodser af det elektroniske, smager liiidt af jazz men ellers med en blød og rund vokal. I aftenens adledning bliver hun ledsaget af to skønne sangerindere – Jamile Alfer og Nanna Glifberg. Jamile Alfer er en helt unik arabisk sangerinde, som mestrer helt specielle teknikker indenfor arabisk musik. Hun har blandet andet sunget for Bagdad Beat. Nanna Glifberg har en fed, rå, hæs vokal med fede vendinger.?
– kulturformidlerens torsdags valg (^..^) Se mere HER!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Casiokids - et strejf af sommer