Betalt entré - Messy Shelters

WE LOVE THE CITY

Jeg har modtaget en interessant invitation, den sendes nu videre ud i blogosfæren!

Ferniseringen er i morgen, lørdag, den 16. april kl. 15.00 på Utzon Centeret. Udstillingsperioden er den 17. april til den 22. maj 2011?

Fra pressemeddelelsen: ?Med udstillingen WE LOVE THE CITY ønsker Utzon Centeret, LasseVegas og ADEPT at åbne dørene til et laboratorium, som er forelsket i byen og som viser beskueren, at potentialet for en ny generation af by- elskende arkitekter findes i sætningen ?Byen i bygningen og bygningen i byen?! Sætningens dobbelthed betoner, at omdrejningspunktet for formgivningen af byen til stadighed er det arkitektoniske værk; men ikke værket som en singularitet i byen.

I ADEPTs tilgang er værket derimod en generøs tilføjelse til byen. ADEPT overskrider det enkelte byggeprograms urbane intention, eller mangel på samme, eller måske betragter tegnestuen byen som et stykke overdrevet interiør, der binder bygninger og brugere sammen.

Værd at vide

Utzon Center
Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Hjemmeside: utzoncenter.dk
Hjemmeside: welovethecity.dk
Hjemmeside: adept.dk

Tid: 16. april kl. 15.00

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Betalt entré - Messy Shelters