Outsider Art i Amsterdam

Amsterdam Art Fair 2016

Amsterdam Art Fair 2016

For lidt over en uge siden var der Amsterdam Art Fair lige i byens kulturhjerte, nemlig på Museumplein. Det var kun anden gang man afholdt det imponerende tilløbsstykke af et arrangement, men det var tilsyneladende en kæmpe succes igen i år.

Omkring 60 gallerier fra Holland og udland udstillede deres kendte og debuterende kunstnere i det til lejligheden opstillede telt. Det var en overvældende samling af alt fra fotografi til installationskunst, og der var helt bestemt noget for enhver smag. Jeg har samlet lidt forskellige billeder fra Instagram, for at give et indtryk af bredden på den udstillede kunst. Og så vil jeg helt klart opfordre til, at du holder øje med, hvornår der er Art Fair næste år. Det er lidt som at besøge 5 forskellige slags museer på een gang! Kan du forestille dig noget bedre?

 

https://www.instagram.com/p/BF4meIBhg6_/?tagged=amsterdamartfair

https://www.instagram.com/p/BEY1yuFJVTJ/?tagged=amsterdamartfair

https://www.instagram.com/p/BGAISrjSRU-/?tagged=amsterdamartfair

https://www.instagram.com/p/BF6CwdQlgBU/?tagged=amsterdamartfair

 

Skulpturens rolle i moderne kunst

Udover teltet med en god blanding af malerier, fotografier, virtual reality art med mere, havde man også valgt at inddrage en af de nærliggende gallerier i messen. Galleriet Hans Van der Ham var omdannet til det undersøgende galleri Beeld 2, der behandlede spørgsmålet: ?hvad sker der med moderne skulpturkunst??. Udstillingen bød på alt fra udstoppede dyr ophængt på et kors, dekoreret med billevinger, til prustende dampmaskiner der spytter specialdesignede dufte ud i hovedet på tilskuerne. Du kan se et lille udpluk fra Beeld 2 her, og så kan du jo selv gruble lidt over, hvad skulpturen gør/ikke gør for moderne kunst:

View this post on Instagram

#janfabre @ #amsterdamartfair #taxidermy #art

A post shared by Marc Heesterbeek (@faustrol) on

Hvis du er nysgerrig efter mere fra AAF, kan du finde en hel del flere billeder på Instagram.

English recap

The Amsterdam Art Fair 2016 was a huge success the second year around – again! If you missed it last year, you can get a glimpse of some of the artwork exhibited in the pictures above. And further, we’d really recommend that you make sure to be there next year. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outsider Art i Amsterdam