Mouritz/Hørslev Projektet - anden omgang

April og anbefalingerne til Aalborgs kultur

Her er mine anbefalinger og begrundelser for at tage ud i Kulturen også i april. Anbefalingerne er krydsklippet sammen med diverse pressetekster fra spillesteder og arrangører. Ha det så vældigt!

 

Fredag den 5. april – Waldo & Marsha + Young Dinosaur, Studenterhuset

Wall of sound?shoegaze og vægtløs indiepop med to anmelderroste og fremadstormende bands. Blandt de 15 koncerter Soundvenue mener, du skal opleve i april.

www

Mandag den 8. april – Premiere for Cafè Classique, Cafe Enten-eller

Hvornår var du sidst i byen på en mandag ? og fik en god oplevelse med god musik og god kage og god kaffe/te/øl/vin til? Se og hør blandt andet Gustav Mahlers symfoni nr. 1.

www

Onsdag den 10. april – PechaKucha Night Aalborg #12, Huset

20X20 sek. præsentationer af folk med viden, hjerte, innovation, kunstnerisk ambition. ideer, og tanker de vil dele! Denne gang med bl.a. Jens Frederik Dalsgaard Nielsen fra “Aalborgs rumprogram” der netop har sendt en satelit op fra vores nordjyske stad for at overvåge skibe.

www

Fredag den 12. april – Indians, Studenterhuset

Indians alias Søren Løkke Juul debutalbum “Somewhere Else” har allerede modtaget flotte anmeldelser. Indians laver drømmende og pumpende electronica med et stænk af pop og folk. En af de koncerter, jeg ser allermest frem til i april.

www

Fredag den 12. april – Penny Police + Dad Rocks!, Huset

Penny Police, en sårbar sangskriver med rødder i Højskolesangbogen, som bygger gådefulde sange op om klaver og autoharpe. Dad Rocks! musik er som orkestreret folk-­pop med hang til hip-­hop inspirerede vokal-leveringer.

www

Torsdag den 18. – lørdag den 20. april – Ordkraft, Nordkraft

Aalborgs årlige tilbagevende litteraturfestival, hvis erklærede mål er, at vise ordet og litteraturens betydning
og muligheder for alle aldersgrupper byder igen på forfattersamtaler, debatter, højtlæsning, leg, samt overraskende og innovative events.

www

Fredag den 19. april – Jacob Bellens – solo + Maskinvåd (Duo), Huset

Jacob Bellens – den store stemme bag bl.a. I Got You On Tape og Murder – udsendte i november sit solo debutalbum The Daisy Age. I denne måned tager han ene mand, kun bevæbnet med klaver, sange fra dette kritikerroste album med på en intim solo turné. Det bliver intimt og stort!

www

Fredag den 19. april – Claus Høxbroe & Oscar Gilbert, Skråen

Produktet af pianist Oscar Gilbert og digter Claus Høxbroe’s samarbejde, cd’en “Nøgne som nyfødte”, som snart er på gaden, består af 18 lyriske, og stemningsfulde numre, med digte og oplæsning af Høxbroe, og musik af Gilbert. Spændt på hvordan det bliver live!

www

Torsdag den 25. april – Den Sorte Skole, Studenterhuset

“Det populære dj-kollektiv er langt om længe tilbage med nye toner i form af albummet ?Lektion #3, der udkommer i denne måned. Albummet bliver naturligvis fulgt op af en turné, som lægger fra land i Aalborg.”

www

Lørdag den 27. april – Riddim Night: Chin Ono, Jah Turban (JAM) og Raggatech, 1000fryd

Klub Riddim Night i april byder på et gensyn med en af de tunge drenge i dansk reggae, Chin Ono. Oven i hatten får vi for første gang besøg af Jah Turban fra Jamaica. Og så har Raggatech selvfølgelig også tænkt sig at troppe op med en stak af dine yndlingsplader.

www

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mouritz/Hørslev Projektet - anden omgang