Japanese Art in the Era of Fukushima på X AND BEYOND

Bloom Festival – hovedstadens første festival om natur og videnskab

Det var lidt af et tilfælde, at jeg besøgte Bloom Festival – en ny festival om natur og videnskab. Det er altid rart at strække benene efter en god dansk frokost i Bjælkehuset, der ligger op til Søndermarken, hvor festivalen blev afholdt 😉 

Festivalplakaten er nok lækker at se på, men fortalte kun lidt om festivalens indhold ud over en masse navne som jeg – indrømmet – ikke kendte de fleste af.

 

 

Bloom ? festival om natur og videnskab. Kulturformidleren.dk_1618Bloom ? festival om natur og videnskab. Kulturformidleren.dk_1621Bloom ? festival om natur og videnskab. Kulturformidleren.dk_1625Bloom ? festival om natur og videnskab. Kulturformidleren.dk_1636Bloom ? festival om natur og videnskab. Kulturformidleren.dk_1641Bloom ? festival om natur og videnskab. Kulturformidleren.dk_1644Bloom ? festival om natur og videnskab. Kulturformidleren.dk_1652Bloom ? festival om natur og videnskab. Kulturformidleren.dk_1666

Jeg er vild med hvordan at Bloom Festival bringer naturvidenskaben ud til folket ved hjælp af de elementer, som du kender fra en traditionel musikfestival med telte, boder, mad og sågar koncerter. Og der kan næsten ikke være en smukkere ramme end skønne Søndermarken.

Jeg nåede kun at se Tor Nørretranders, der fortalte om Verdens venlighed – et inspirerende vend-verden-på-hovedet foredrag. Men det var bestemt nok til, at jeg besøger festivalen næste år fra den 26. til 28. maj.

Værd at vide

Bloom ? hovedstadens festival om natur og videnskab
Hjemmeside: bloom.ooo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Japanese Art in the Era of Fukushima på X AND BEYOND