I don't mean a thing AND it ain't got that swing.

Da klub husfred fik besøg af Kirsten og Marie

Klub Husfred er ikke som de andre!

Vi går ud til koncert, men vi går ikke ud til koncert på Klub Husfred, til Klub Husfred inviteres vi hjem. Vi bliver mødt af et personligt ?velkommen? inden vi træder ind, ind i salen med det dæmpede lys, de små borde med dug, program og stearinlys på. Så sidder vi der, lytter til folk music fra 60erne, mærker hvor meget stress vores krop har opbygget igennem en uge, og glæder os over at roen og nærværet igen kommer frem.

Kirsten og Marie

Kirsten og Marie står på scenen, en guitar og to stemmer, med uldne strømpesokker, store halstørklæder, som ansigtet kan søge ly i når nærheden mellem os og dem bliver for stor, tøj som helt sikkert ikke er fremstillet i vort årti, uglet hår og makeuppen må lide for den indre skønhed.

Når der smiles sker det mellem tvillingerne, og ikke os og dem, men det gør ikke noget for Kirsten og Marie har et musikalsk univers som vi er taknemmelige for at møde, selv på afstand.

Den musikalske reference, der først møder os, er Simon og Garfunkel og flere numrene er så store, at vi tænker: Er de blot fremstillet af de to små sidst de var i sommerhus? Det er stort talent uden show på en fredag aften.

Overset

Vi er få til at opleve det, denne fredag aften, men alle taknemmelige. Klub Husfred er desværre en af de mest oversete klubber i Aalborg. Jeg håber at denne anmeldelse vil bringe flere til, og at de frivillige vil blive ved med at invitere os hjem til Klub Husfred.

Kirsten og Marie har udgivet en ep, som jeg på det varmeste kan anbefale at købe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I don't mean a thing AND it ain't got that swing.