Som boblerne i bækken i Teater Nordkraft

De Eneste To får en omgang VOX

Peter Sommer og Simon Kvamm, a.k.a. De Eneste To, spiller torsdag på Skråen. Jeg skal ind og anmelde koncerten og prøver derfor (endnu unden held) at komme ind i debutalbummet af samme navn.

VOX

Internet radiostationen Third Ear, som laver fremragende radiomontager, er indgået i et samarbejde med musikmagasinet VOX.


Det fjerde podcast har titlen Nu Hedder Du Peter.  ?I et glasskur på en Østjysk banegårdsperron mødes VOX en meget tidlig morgen med Peter Sommer og Simon Kvamm fra De Eneste To, der bytter navne og svarer for hinanden på spørgsmål om liv og død og alt ind imellem.? – Programmet kan anbefales som opvarmning, forståelse eller god radio.

Kom igen til april

Koncerten med De Eneste To er udsolgt, men de besøger Skråen igen til april. Der er i midlertid stadig billetter til anmelderdarlingerne Love Shops koncert i Studenterhuset samme aften. De spiller i forbindelse udgivelsen af deres nyeste album Frelsens Hær.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Som boblerne i bækken i Teater Nordkraft