Vegetarguide Aalborg

Filmanbefaling: Elsker du mig ligeså meget, som jeg elsker dig?

Sæsonens andet Dox:Bio arrangement er nu på onsdag. Og efter mine forventninger til Det Søde Liv blev indfriet, ser jeg frem til at se Love Addict. Denne gang ikke om materiel fattigdom, men om kærlighed, der ikke bliver gengældt.

Som altid er der live debat efter filmen. Man kan kun håbe på, at forbindelsen til Grand Teatret holder denne gang.

“Elsker du mig ligeså meget, som jeg elsker dig? Spørgsmålet optager den elskende døgnet rundt og kan være ligeså opslidende som kampen om liv og død. Pernille Rose Grønkjærs nye dokumentarfilm beskriver hvordan den romantiske kærlighed bliver til en altopslugende besættelse.

Hvordan føles det, når hver eneste beslutning, hver eneste tanke og hvert eneste sekund kun afhænger af hvad et andet menneske gør? Når dette menneske derfor bliver grundlaget for hele din eksistens?

Eliza – en ung kvinde – elsker af hele sit hjerte. Hun kender til alle detaljer i Christophers liv og er slået omkuld af kærlighed.

Han ved det bare ikke, for han har endnu ikke mødt hende. Eliza og mange andre fortæller deres historie i filmen. Udgangspunktet er drømmen om den eneste ene, som man ikke at kan leve foruden, men det handler i virkeligheden om frygten for ikke at være elsket og om at elske alt for meget. Om at ville kontrollere illusionen og kræve kærligheden gengældt. Det handler om at være afhængig af kærlighed.”

Læs anmeldelsen her: love-addict-en-anmeldelse

Info
Sted: Biffen
Tid: Onsdag den 6. april kl. 19.00
Hjemmeside: Biffen
Hjemmeside: Doxbio ? biografklub for dokumentarfilm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetarguide Aalborg