Når solen skinner på CPH PIX

Et hurtigt kig på Daniel Richter på Louisiana

Jeg sidder lige og bladrer igennem kataloget fra Daniel Richter-udstillingen på Louisiana. Jeg var inde og se den ganske kort, da jeg var på Louisiana for at anmelde Louise Bourgeois-udstillingen (som du kan læse om her). Nu hvor jeg sidder og genoplever udstillingen igen, hjemme i ly for regnen, tænker jeg på, om man snart skulle et smut på Louisiana igen.

Jeg tror godt, at ‘Lonely Old Slogans’, som Richter-udstillingen hedder, kunne fortjene et besøg af en lidt mere veloplagt og energifyldt Anne-Kirsten.. En udstilling af gangen er nok ovenpå en lang arbejdsdag 😉

Detaljer dukker langsomt frem fra lærredet

Jeg havde slet ikke læst op på udstillingen inden besøget og havde heller ikke planer om at bruge mere end 10-15 minutter på Daniel Richter. Det kom jeg nu alligevel til, for jeg blev ret hurtig fanget af at nærstudere hans malerier. Først kunne jeg egentlig ikke finde ud af, om jeg syntes om malerierne. Efter at have siddet foran nogle af dem i et stykke tid, begyndte de dog at synke ind og maleriernes mange detaljer sprang frem. Og så blev oplevelsen pludselig en helt anden, som jeg faktisk godt ville have brugt endnu længere tid på.

Jeg har håndplukket nogle gode billeder fra Instagram, taget af andre besøgende, som du kan se her nedenfor. Jeg er især vild med nummer 2. Den brugte jeg mange minutter på at fundere over..

View this post on Instagram

#danielrichter#richter#modern#art#louisianamuseum

A post shared by Karolina Sikorska (@karosikorska) on

https://www.instagram.com/p/BL2E7mDhHhj/?tagged=danielrichter

https://www.instagram.com/p/BL0csJugr6Z/?tagged=danielrichter


Praktisk

Du kan se udstillingen helt frem til den 8. januar 2017, så der skulle være tid nok til at lægge vejen forbi Louisiana. Og husk for guds skyld at se Louise Bourgeois-udstillingen, når du alligevel er der.

Åbningstider:

Tirsdag-fredag: 11-22
Lørdag-søndag: 11-18
Helligdage: 11-18

Læs mere på Louisianas hjemmeside.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når solen skinner på CPH PIX