Kultur uden filter på Trekanten

Interview med Christian Villum om Future Meeting Hub på Platform4

Du har måske set denne plakat klistret op omkring i byen og undret dig over, hvad det hele handler om.

Jeg har derfor fået Christian Villum, fra Platform4, til at svare på nogle spørgsmål for derved at kaste lidt lys over, hvad der kommer til at ske på Østre Havn.

Hvad er Platform4.0.Future Meeting Hub #1?

Platform4.0.Future Meeting Hub er et uformelt event, som er et mix mellem konference, elektronik-byggeland og inspirationsevent. Meningen er at alle, uanset baggrund og evner, kan deltage og suge til sig af inspiration – og helt konkret lære noget man ikke vidste i forvejen. Alle 4 dage er proppet med talks og workshops, så man kan både nøjes med at lytte med og engagere sig aktivt.

Er det værd at besøge Platform4, hvis man ikke skal deltage i diverse Workshops?

Ja, i allerhøjeste grad. Hele Hal1 er lavet som stort byggelandskab, så der er masser at kigge på – og så kan man helt uforpligtende også deltage i oplæggene og suge til sig af inspiration. Sidst, men ikke mindst, holder vi caféen åben hele konferencen, og har ydermere dj-program om aftenen, så der bliver en hyggelig stemning, hvor der som altid er åben for alle.

Hvis man kun har mulighed for at komme forbi Platform4 et par timer, hvilke workshops vil du så anbefale.

Det er svært at sige, da der er så mange spændende emner. Men hvis jeg skal fremhæve noget, så må det blive oplæggene fra Evan Roth (Transmediale ’11-vinder), Henrik Moltke (New Media Days ’11-vinder), Tobias Leingruber fra FAT Labs i Berlin – som afholder Facebook Resistance workshop (med glimt i øjet, det er ret underholdende) – og ikke mindst Geraldine Juarez fra Mexico, der også er medlem af FAT Labs, men derimod også aktiv i Telecomix, den globale aktivist-gruppe, hvor en række medlemmer bl.a. rejste til de arabiske lande under Det Arabiske Forår for at installere internetforbindelser til folket, så de kunne fortælle verden om undertrykkelsen og kampene.

Info

Sted: Platform4
Tid:  I morgen kl. 14:00 til søndag kl. 16:00
Hjemmeside: Platform4
Hjemmeside: Event på facebook

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kultur uden filter på Trekanten