Schwarzlicht Minigolf Berlin

På tur til Gallery Weekend Berlin

I denne weekend, fra den 1. til 3. maj, er der Gallery Weekend i Berlin. Det går ganske enkelt ud på, at byens gallerier åbner dørerne op med til lejligheden nye udstillinger. Nye udstillinger i eksisterende gallerier lyder måske ikke som noget særligt, men det er det! Det skyldes at Berlin har et svimlende stort antal gallerier i verdensklasse.

Gallery Weekend Berlin 1Gallery Weekend Berlin 2

Gallerierne ligger spredt ud over Berlin, så jeg tog til Mitte, hvor der findes en stor koncentration. Alene i dette område holder 34 gallerier til. Og så er det bare at gå fra den ene udstillingen til den næste sammen med hundredevis af andre besøgende. En summende stemning, som var man til en musikfestival.

Gallery Weekend Berlin 3

Gallerierne byder på mange imponerende værker. Uden at være en stor kunstkender oplevede jeg, at det kunstneriske håndværk er kommet i højsædet. Dvs. at man kan se på de enkelte værker, at det tekniske arbejde, processen har krævet rigtig mange arbejdstimer. Det var en af de få erkendelser jeg kunne komme til. For gallerierne og kunstværkerne peger i alle mulige retninger, hvilket gør det svært at få en samlet oplevelse. Således kunne hovedet efter et par timer ikke klare flere indtryk. Det kræver nogle pauser, men heldigvis byder området på mange lækre caféer.

Gallery Weekend Berlin er en oplevelse jeg uden at tøve vil anbefale alle kunstelskere. Viser igen hvad Berlin kan med sin skønne blanding af highclass og jordnære råhed.

Værd at vide

Gallery Weekend Berlin
Hjemmeside: www.gallery-weekend-berlin.de

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Schwarzlicht Minigolf Berlin