Picasso keramik på Louisiana

Indvielsen af Planetariets nye udstilling – MADE IN SPACE

Den hyggelig folkeskoleagtige udstillingen på Planetariet – med dets miniature månekøretøjer bag montre og planeter hængende ned fra loftet – er ikke mere. Men hvem siger også, at Planetariet skal emme af nostalgi.

Adm. direktør Mette Broksø Thygesen

Adm. direktør Mette Broksø Thygesen bød velkommen

Den 1. februar var der indvielse af MADE IN SPACE. Udstillingen er skabt i tæt samarbejde med forskere fra hele verden samt med den prisbelønnede engelske udstillings- og designvirksomhed 59Productions. Planetariet har valgt at fjerne stort set alt i salen for så at spække det med med audio-visuelt udstyr. Nu kan du b.la. gå rundt og lave stjernedannelse – pixels danser under dine fødder som støvfnug på mit stuegulv.

Planetariets nye udstilling - MADE IN SPACE - kulturformidleren - 3Planetariets nye udstilling - MADE IN SPACE - stjernedannelse

Planetariet er et unikt sted i København, men også et jeg ofte glemmer. Det er derfor helt rigtig tænkt af Planetariet at få lavet denne nye udstilling. Samtidig har de skabt et rum, der kan blive brugt til mange formål. Den efterfølgende koncert med Oh Land beviste, at rummet ikke blot kan byde på lækre visuals, men også virkelig god akustik.

OH LAND Akustisk performance Planetariet 1

Værd at vide

Tycho Brahe Planetarium
Gl. Kongevej 10
1610 København V

Hjemmeside: planetariet.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Picasso keramik på Louisiana