Opera i Biffen, live fra operahuset i Barcelona

Klub Husfred: Mouritz/Hørslev Projektet

Ind i gården, ad døren til højre, op ad trappen, hen til damen, der så venligt kræver ens opmærksomhed. Lyden af Jazzmusik og samtaler fra rummet bagved. Ind i en den lille spillesal, med træpaneler, små borde, stearinlys og (heldigvis) flere end 30 mennesker. Det er stemning, det er dejligt.

Mourtitz træder op på den lille scene med sin guitar. Fortæller at han og Hørslev vil varme op for dem selv inden de spiller hele albummet ?BLIK BANG BANG? med  band. Stemning af selvironi og hygge, samspil med publikum. Han synger ?Du er en lille krokodille fyldt med hø..? Indlevelsen er umiddelbart større end dybden af teksterne. Han synger og tankerne falder hurtigt på: Thobias Trier og Klondyke.

Hørslev træder op på den lille scene. Læser digte op ?At elske naturen er kun noget man siger man gør i en kontaktannonce?. Det er imponerende med rytmen i oplæsningen. Det er associationsdigte og ordene har dobbelt betydning, eksempelvis: Når Du når mig.

Efter pausen, er der nu fire mere på den lille scene. Lyden kan ikke følge med, rummet er for lille eller anlægget for dårligt, det lyder skramlet.  Bandet er sprunget lidt for tidligt ud af øvelokalet, en sang skal ikke startes med  en-to-tre.

Teksternes univers er umiddelbart efter devisen: Hjerte rimer på smerte, men hvis Du drikker rigeligt med snaps kan Du bære det.

Men der er stemning, publikum hygger sig og bandet nyder det. Der  blev klappet, spillet ekstranumre, dvs. om igen med de samme numre. Det var en dejlig aften i Klub Husfred.

Mouritz/Hørslev Projektet: www
Lone Hørslev: www

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opera i Biffen, live fra operahuset i Barcelona