Studenterhusets School's Out: Regnbal

Mikael Simpson på Studenterhuset

Det har været et temmelig hektisk forår med et bachelorprojekt, der skulle færdiggøres. Derfor skylder jeg jer nogle billeder og tekst.

Den første er fra den 1. juni på Studenterhuset, hvor Mikael Simpson på fornem vis lukkede en af husets bedre sæsoner.

I stedet for sit faste band, Sølvstorm, indtog han scenen med de elektroniske lydsmede Asger Baden og Sten Holbek. Mikael Simpson var veloplagt, og hans kunstner arrogance veg pladsen for charmen.

Lyden var god. Dog blev det en smule for kontrolleret og ensformigt uden det vanlige band. Maskiner er ikke menneskelige, og de to andre musikere kunne heller ikke stemme i som kor. Men med aftenens sidste nummer “Er du kommet for at få noget” fik Mikael Simpson bevist, at han formår at skabe en fest. Han forvandlede Studenterhuset til et diskotek, hvor diskokuglerne snurrede og bassen bankede heftigt.

Du kan allerede nu se noget af det Studenterhuset byder på til efteråret på deres hjemmeside. Glæder mig personligt til Ulvetimen den 5. september.

1 Mikael Simpson

Mikael Simpson

16 Mikael Simpson på Studenterhuset - kulturformidleren15 Mikael Simpson på Studenterhuset - kulturformidleren14 Mikael Simpson på Studenterhuset - kulturformidleren13 Mikael Simpson på Studenterhuset - kulturformidleren11 Mikael Simpson på Studenterhuset - kulturformidleren10 Mikael Simpson på Studenterhuset - kulturformidleren9 Mikael Simpson på Studenterhuset - kulturformidleren8 Mikael Simpson på Studenterhuset - kulturformidleren7 Mikael Simpson på Studenterhuset - kulturformidleren6 Mikael Simpson på Studenterhuset - kulturformidleren5 Mikael Simpson på Studenterhuset - kulturformidleren4 Mikael Simpson på Studenterhuset - kulturformidleren2 Mikael Simpson på Studenterhuset - kulturformidleren

Værd at vide

Hjemmeside: studenterhuset.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studenterhusets School's Out: Regnbal