Interview med Christian Villum om Future Meeting Hub på Platform4

Naja Marie Aidt læser op på Aalborg Teater

På søndag tilvejebringer Aalborg teater litterær lise for den hårdt prøvede weekendsjæl, når Naja Marie Aidt læser uddrag af sin prisbelønnede novellesamling Bavian som optakt til danmarkspremieren på forestillingen Bavian.

Om Naja Marie Aidt

Det moderne liv står centralt i Naja Marie Aidts forfatterskab. Både i hendes digte, noveller og teaterstykker kredser hun om, hvordan mennesker lever sammen, kommunikerer og kommer ud af det med hinanden. Og det er tunge emner, der tages op, såsom utroskab, sygdom, død, vold, angst, seksualitet og kærlighed. Eksempelvis i novellesamlingen Bavian fra 2006, som Aidt har modtaget såvel Kritikerprisen som Nordisk Råds Litteraturpris for. I Aidts seneste digtsamling Alting blinker trænger disse temaer i baggrunden til fordel for eksilering ? et tema, der tager afsæt i Aidts egne erfaringer med en barndom på Grønland, et ungdom og voksenliv i Danmark og en nutidig bosættelse i New York. Kilde: forfatterweb.dk

Info

Sted: Aalborg teater
Tid: 11. september, kl. 15:00
Pris: 75 kr.
Hjemmeside: Aalborgteater.dk
Hjemmeside: Najamarieaidt.com

4 kommentarer

 • Christine

  Vil stykket blive fremført andre steder end på Aalborg Teater? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ved jeg ikke 🙁 Jeg kan forstille mig, at det afgøres enten af Aalborg Teaters aftaler med andre teatre eller ud fra stykkets succes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjældent har jeg hørt nogen læse op med en sådan indlevelse og ro, som Naja Marie Aidt. Derudover var jeg overrasket over, hvor god hun var til at sætte ord på sin arbejdsprocess. Jeg skal helt sikkert se en oplæsning igen, hvis jeg får chancen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det var super eftermiddag, og virkelig interessant at høre om, hvilke tanker der lå bag novellerne.
   Flere af den slags 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview med Christian Villum om Future Meeting Hub på Platform4