Anbefalinger til Northern Winter Beat 2013, torsdag

Anbefalinger til Northern Winter Beat 2013, fredag

Kampen om pladserne kommer til at stå på 1000fryd fredag aften/nat. For ud over aftalen med Tambourhinoceros har Nothern Winter Beat også fået et samarbejde i stand med Roskilde Festival. Roskilde Festival præsenterer fredag tre koncerter med upcomming bands, alle på 1000fryd.

Hele spilleplanen finder du på festivalens hjemmeside.

Fredag 25. januar – The Late Call (S), kl 20.30, Utzon Center

Utzon Centeret lægger lokale til to koncerter, begge fredag. Det andet band er Hellsongs.

Hvis det bliver i auditoriet med fjorden som baggrund, er det festivalens smukkeste scene, og svenske The Late Call virker som det helt rigtige valg. Med musik, der ifølge Northern Winter Beat, kan sammenlignes med Kings of Convenience og M. Ward.

Fredag 25. januar – Baby in Vain kl 21.00, 1000fryd

Jeg har lyttet heftigt til de tre unges to singler den sidste uges tid. Hvor er det fedt at slippe for de kun 3 1/2 minutter lange rock numre som The Strokes, The Libertines og vores egne Thee Attacks gør sig i. Husk ørepropper!

Fredag 25. januar – Folkeklubben,  kl. 21.30, Huset

Mens Skråen går Hip Hop med Ham der Hasse og Sjakket, tager jeg på Huset for at se sommerlet indiepop. Folkeklubben kalder deres EP fra sidste år “Popsang” – det er ikke falsk varebetegnelse.

Fredag 25. januar – Mother Lewinsky, kl 22.45, 1000fryd

Mother Lewinsky skal ses, da Roskilde Festival anbefaler det og fordi, at bandet er samlet af følgende tre musikere: Marc Facchini-Madsen (Mescalin, Baby), Søren Stensby (Tako Lako) og Michael Vitus (Surf in Stereo).

Fredag 25. januar – Freddy Fischer & his Cosmic Rocktime Band, kl 23.00, Studenterhuset

Hvis du, som jeg, har en svaghed for 90er kitch, harmondorgel og elsker Berlin, skal en af den tyske hovedstads partykonger da helt klart ses. Super-disco!

Fredag 25. januar – Digger Barnes, kl. 24.00, 1000fryd (Peepshoppen)

En anden tysker er Digger Barnes fra Hamborg. Påvirket af tidlig roots musik og murderballads skaber han sit eget univers, der beskrives som gotisk americana eller land noir. Og så bliver det dejligt at få hvilet fødderne i Peepshoppen. 

Fredag 25. januar – Indians, kl. 00.15, 1000fryd

Fra et lokale til et andet på 1000fryd, fra den ene singer-songwriter til den næste.
Jeg ser frem til at slutte aftenen af med Indians. 13:34 4AD Session – videoklippet – virker yderst lovende.

Hvis du ønsker at slutte natten af med en fest, er den garanteret på Studenterhuset, et kvarter efter, når Reptile Youth indtager scenen og erobrer salen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefalinger til Northern Winter Beat 2013, torsdag