Anmeldelse af koncerten med Thomas Dybdahl på Skråen

Så du røgen? Off Location af Jesper Rasmussen

I Slotsgade, der hvor tapasrestauranten Propaganda ligger, lå Charles Vinstue – en rigtig sømandskro, og en kulturarv som er savnet. Stamgæsterne var bestemt ikke begejstrede for Utzon Centret og kaldte bygningen for et bornholmsk silderøgeri da de mente, at lysindfaldvinduerne ligner skorstene.

På Utzon Centret udstiller de netop nu værker af Jesper Rasmussen med titlen: Off Location. Det sker med en masse fotografier, som ligner det der kan ses på de fleste gallerier.

Imidlertid har Jesper Rasmussen også udført et fremragende stykke tømrerarbejde. I et af lokalerne er der lavet vægge fra gulv til loft rundt om lysindfaldvinduet, og en lille indgang fører dig ind. Indenfor er der små trætrapper fra væg til væg helt op i skorstenen, hvor udsynet kan nydes. Det lyder banalt, men er i stedet en svimlende oplevelse, der giver dig en følelse af at være med i et M. C. Escher maleri.

Prøv det! Udstillingen varer til den 3. oktober

Værd at vide

Utzon Center
Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Hjemmeside: utzoncenter.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af koncerten med Thomas Dybdahl på Skråen