Blixen, blinis og bobler

Rudolph Tegners Museum & Statuepark

Normalt foretrækker jeg at sætte mig ind i, hvad jeg skal se og opleve inden, at jeg tager drager afsted.

Rudolph Tegners Museum besøgte jeg for lang tid siden med mine forældre  – i den alder hvor oplevelser rammer lige ind i sindet på dig – og den oplevelse ønskede jeg ikke at forplumre med en masse viden om kunstneren.

Heldigvis er det stadig et dreamy sted, placeret lang fra alfarvej. Området hedder sjovt nok Rusland. Rudolph Tegners store, kraftfulde skulpturer fik stadigvæk mig til at føle mig lille.

Læs også: Artipelag. Stockholms Louisiana.

Har du ikke set stedet og museet, kan jeg kun anbefale det. Ikke mindst i denne tid, hvor vi må søge nye oplevelser indenlands.

Rudolph Tegners Museum & Statuepark 1Rudolph Tegners Museum & Statuepark 8Rudolph Tegners Museum & Statuepark 3Rudolph Tegners Museum & Statuepark 6Rudolph Tegners Museum & Statuepark 5Rudolph Tegners Museum & Statuepark 10Rudolph Tegners Museum & Statuepark 4Rudolph Tegners Museum & Statuepark 9Rudolph Tegners Museum & Statuepark 7Rudolph Tegners Museum & Statuepark 2

Værd at vide

RUDOLPH TEGNERS MUSEUM OG STATUEPARK
Museumsvej 19
3120 Dronningmølle
rudolphtegner.dk

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blixen, blinis og bobler