De åbensindede kan se dobbelt for 50 kr.

Så er der weekendhygge

Så er det endelig weekend og det regner!!! Men frem for at falde i søvn til Disney Sjov, så tag hyggetøjet på og drag ud i din by.

Klub Husfred

Allerede i aften er der igen hygge og koncert på Klub Husfred. Det er Syreregn + Langsyn som spiller og, som der med lidt god fantasi kan udledes af navnet er der tale om syrerock . Klub Husfred skriver selv: ? et dyk ned i den danske syrerock og beat anno 2010?.Så lad Eik Skaløe sammen med sine steppeulve tage et velfortjent hvil i cd afspilleren, og drag i stedet af sted mod Huset. Det starter kl. 20 og koster 50 kr.

Allan Otte

Der er ingen koncerter jeg finde nævneværdige om lørdagen, og vil derfor endnu engang reklamere for Allan Otte udstillingen på kunsten, hans malerier er som ingen andres. Hvis du har svært ved at forstå Kunsten, så kommer Allan Otte selv og fortæller om sine værker på søndag kl. 14.

Oscar Danielson

Det hele hygges af på søndag når Oscar Danielson, som desværre er en overset troubadour/visesanger i Danmark, spiller på Skråen. Hans sange er nemlig hyggelige og giver en lyst til at sige farvel til civilisationen, drage mod det nordlige Sverige og leve i en træhytte sammen med sine 10 katte. Min veninde kalder ham en svensk udgave af Niels Hausgaard hvilket jeg vil give hende ret i.

Det er en lille dedikeret fanskare der har kæmpet for at få ham hertil, sådan noget skal belønnes og jeg håber at i vil støtte op. Det er kl. 19.30 på Skråen

Ha det hygsomt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De åbensindede kan se dobbelt for 50 kr.