Anbefalinger til Northern Winter Beat 2013, lørdag

Teitur #NWB

Torsdag aften var færøsk på Skråen. Teitur var nummer to af de tre navne, der skulle spille. I den propfyldte sal sad folk ved de opstillede borde og på trapperne. Teitur og hans medbragte kvindelige kvartet, ?Who killed Bambi?, som bestod af tre violiner og en cello, havde også placeret sig i stole på scenen.

Teiturs lyd svinger mellem det melankolske og det poppede, som på hans seneste plade ?Let the Dog Drive Home? fra 2010. Der var ikke meget nyt materiale til koncerten, i forhold til sidste gang han spillede på Skråen, i 2010. Og de nye numre ?Rock Band? og nummeret, som han selv introducerede som ?en fjollet sang om en hipster pige?, føjer ikke noget nyt til Teiturs univers eller viser en ny retning.

Det opvejes dog langt af Teiturs smukke stemme, og den inderlighed hvormed han fremfører sin musik. Og så er han bare utrolig nuttet med sin færøske accent og sine fiffige bemærkninger. Som få formår han at få publikum med ind i hans univers – det er som at sidde lunt og godt i vildmarkshytte, mens stormen rusker uden for – og på Skråen fik han hele salen med.

Koncerten var en dejlig blød start på Northern Winter Beat. Jeg spottede desuden Alrunerod til koncerten, så mon ikke snart man kan se den på deres YouTube-kanal.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefalinger til Northern Winter Beat 2013, lørdag