Claus Høxbroe, Per Worm & Kasper Bai på Klub Husfred

Northern Winter Beat 2014

Northern Winter Beat gør igen januar lysere. Programmet kommer godt rundt om forskellige genrer og bringer spændende kunstnere til vores nordjyske hovedstad. Det er fedt at se, hvordan de forskellige spillesteders profiler afspejler sig i programmet.

Det kræver en gennemarbejdet plan at opleve flest mulige koncerter for færrest mulige anstrengelser. Ikke mindst når man skal bevæge sig udenfor i kulden, naturligvis. Min mission i år er at gøre valget lettere for dig ved at lave en ruteplan 🙂

Jeg har foretaget en gennemlytning af musikken, og mine kriterier for udvælgelserne har været de udenlandske bands, de som sjældent spiller i Aalborg samt at få oplevet så mange forskellige genre på en dag. Men som alt andet på denne blog handler det om subjektivt smagsdommeri. Med min ruteplan får du ikke besøgt Utzon centret, der er en smuk scene med fjorden som bagtæppe, eller Platform4, der huser festivalen for første gang. Så tjek selv hele programmet på Winterbeat.dk.

Jeg er naturligvis med det meste af vejen, især på Twitter, hvor hashtaget er #nwb14. Og hvorfor ikke bruge det samme på Instagram?

Onsdag

Officiel åbning på Kunsten.

Torsdag

Se anmeldelser

Fredag

Se anmeldelser

Lørdag

Se anmeldelser

Søndag

Søndag sluttes festivalen af på Huset og 1000Fryd. Oven på al musikken planlægger jeg i stedet at bytte tonerne ud med En Stjernestund med Henning Jensen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Claus Høxbroe, Per Worm & Kasper Bai på Klub Husfred