P4 Nordjylland

P4 Nordjylland weekend, 28. oktober 2018

Interviewet om mine Street Art fotos taget i Aalborg fra 2010 til 2014 samt om Street Artens udvikling. Cirka 1 time og 15 min inde i programmet. Kan høres her…


Læs her: Om bloggen


Distract

Bedste Danske Kulturbloggere 2017

“Distract ønsker følgende danske kulturbloggere tillykke med udvælgelsen til THE DISTRACT SELECTION 2017. Følgende bloggere og influencers er udvalgt på baggrund af deres samlede digitale aktiviteter over det sidste år, samt en vurdering om et fremtidigt enormt potentiale. Så hold godt øje med dem i den nærmeste fremtid.”

Om kulturformidleren.dk:
“Denne blog er et smukt og fyldestgørende indblik i hvilke kulturelle tilbud, som man pt. kan opleve rundt om i landet. Bloggen beskæftiger sig med en bred palette af kulturelle tilbud, hvorfor der med sikkerhed vil være noget for enhver smag og interesse.”


Have Kommunikations nyhedsbrev

“Kulturbloggen Kulturformidleren stiller kulturen til debat.”

“Bag Kulturformidleren.dk står Jais Evald Ikkala Jensen og Anne-Kirsten Norlyk Jensen. Jais startede bloggen for over seks år siden, og Anne-Kirsten er kommet med fra starten af 2016 (stoppet 2017). Kulturformidleren vil andet og mere end at være en kulturkalender. I Kulturformidlerens scope ligger bl.a. artikler, sociale medier, podcasts og debat. De vil fascineres af ting, de ikke kender, udforske nye måder at opleve det vante på og overraskes af institutioner, kunstnere og publikum.

Den glæde de får af at møde kulturen, vil de gerne dele med andre, og det er netop derfor Kulturformidleren eksisterer. Det er væsentligt at have nogle kulturpassionerede som dem, der, når de falder over noget, der virkelig fungerer og som vil noget, umuligt kan holde det for dem selv. Det skal ud og leve imellem mennesker. De ønsker således at diskutere og engagere os i, hvad det er, kulturen gør og kan, for hvis vi ikke stiller kulturen til debat, ender den med at stå forældet og forladt tilbage.”

 Politiken

“Twitter-nyhedsmediet, der fortæller om kulturlivet i Aalborg”


Et cetera, Positive Medier ApS

“Jais er så dedikeret, at man næsten ikke kan følge med. Ideerne flyver afsted med ekspressfart – og det bedste er, at han griber dem og får dem til at ske. Jais har solidt fat i rødderne, kan tale med de fleste og forstår, hvad der er væsentligt og kan tage imod kritik og følge den retning, man ønsker. Ikke ukritisk, men engageret. Jeg giver Jais de bedste anbefalinger!” – Jeppe søe, Udviklings- og mediechef for Dansk Handelsblad