Anmeldelse af koncerterne med The Rumor Said Fire og Murder

En lille film har sneget sig ind i Biffen

Independentfilmen Lymelife fik 9000-premiere i torsdags. Et skilsmissedrama, der læner sig op ad The Squid and The Whale, som var en af de bedste film i 2005. Det er en film jeg skal se, men desværre ikke når at skrive en anmeldelse af. Jeg håber, at du kan nå at se den.

Følgende er at læse på Biffens hjemmeside:
“LYMELIFE er historien om den mørke side af forstads-paradiset og fortæller om to familier sidst i 1970’erne.
Filmens hovedperson er den følsomme 15-årige Scott Bartlett (Rory Culkin), hvis familie får vendt op og ned på livet, da der udbryder borrelia, også kaldet Lymes sygdom (lyme-disease) i nabolaget, hvilket spreder paranoia og angst blandt folk. Scotts forældre er den arbejdsomme far, Mickey (Alec Baldwin), og den overbeskyttende mor, Brenda (Jill Hennessy). Forældrene står overfor at skulle skilles, mens Scotts storebror, Jim (Kieran Culkin), er på vej til at blive sendt ud i krig. Scott har forelsket sig i nabopigen Adrianna Bragg (Emma Roberts), der tilsyneladende er den eneste person i hele verden, der forstår de problemer, Scott går og tumler med. Men også Adrianna har sit at slås med i form af en bekymret mor, Melissa (Cynthia Nixon), der forsøger at dække over en løbsk kærlighedsaffære og faderen, Charlie (Timothy Hutton), som er ved at trække sig ind i sin egen verden på grund af bivirkningerne af sygdommen.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af koncerterne med The Rumor Said Fire og Murder