Labelkollektiv Distribution holdt farvelsalg

The Room – hypen kommer til 9000

 

The Room fra 2003 havde jeg ikke hørt om, før den blev omtalt i DR P1s Filmland. En film, der tangerer samme bundniveau som Ed Woods Plan 9 from Outer Space. Jeg elsker Ed Woods film, fordi den er så grotesk ringe, at jeg ikke kan undlade at grine over de manglende kvaliteter samt smile over, at Ed Wood havde mod, selvtillid eller blot den fornødne portion vanvid til at indspille en sådan film. Skaberen af filmen, Tommy Wiseau, virker til at være af samme natur som Ed Wood, og begges film får karakteren 3 ud af 10 på IMDB.

Elias Eliot, som har skaffet The Room til Danmark, har formået at skabe en hype omkring filmen, hvilket har ført til flere udsolgte visninger i Husets biograf i København. Jeg overvejede seriøst at tage til København for at se The Room – men nu skal vi så blot vente til den 10. Marts, hvor filmen får premiere i Biffen!! Indtil da er der en del klip, som vi kan varme den dårlige smag op med. – You’re Tearing Me Apart, Lisa!  

https://www.youtube.com/watch?v=YZ8ajpqRQcQ

Info:

Sted: Biffen i Nordkraft
Tid: 10. – 16. Marts
Hjemmeside: Biffen
Facebook: The Room Copenhagen
Facebook: The Room Aalborg

 

2 kommentarer

  • Super fedt! Jeg søger for, at The Room kommer på Nitusind.nu forsiden og under “events folk snakker om”, når vi nærmer os. http://nitusind.nu/kalender

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Derudover har jeg også været med til at få den til Aalborg med en facebook gruppe og mail-dialog med Biffen 🙂
    No matter what – jeg glæder mig helt vildt!

    Tjittjat.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Labelkollektiv Distribution holdt farvelsalg