"Vil du med på apoteket" præsenterer Peter Laugesen på Studenterhuset

Interview med Mads Mulvad og Christian Skjødt

Som lovet et interview med folkene bag ‘Vil du med på apoteket’. Mads Mulvad (kunstnerisk leder på Studenterhuset) og Christian Skjødt (lydmager og avantgardist).

“Jazzklub Limbo” er ikke længere at finde i Studenterhusets program. Nu hedder klubben i stedet ?Vil du med på apoteket? er der en grund til dette og afspejler det sig i programmet?

“JazzKlub Limbo” besluttede vi i foråret at nedlægge. “Vil du med på apoteket” er ikke afløser for “JazzKlub Limbo”, men derimod en ny klub hvor der er plads til en større musikalsk bredde. Godtnok kommer “Vil du med på apoteket” til at indeholde eksperimenterende jazz, men den vil også indeholde alt lige fra elektronisk og spoken-word til obskure sammensmeltninger mellem forskellige genrer og kunstarter.

Vi har igennem de seneste 5 år forsøgt at skabe en scene for den mere eksperimenterende og kantede jazz i kraft af “JazzKlub Limbo”. Måske burde vi kun have givet den et år, da klubben overordnet set har oplevet en forbløffende ringe interesse – specielt set i lyset af andre tilsvarende klubber i Århus og København. Derfor tager vi nu, langt om længe, livet af “JazzKlub Limbo”.

Hvordan vil I beskrive sæsonprogrammet?

Programmet for dette efterår kommer godt til at afspejle forskellen på “JazzKlub Limbo” og “Vil du med på apoteket’, hvor der både er at opleve et digterband, en jazzet ekstrem-trio samt amerikanske Gutbucket, der brutalt blander stilarterne. Plakaten med et slipse-strikkende får siger alt!

Programmet virker umiddelbart til at appellere til et mindre antal publikummer. Hvilke overvejelser har I taget i den forbindelse. Ønsker I at få mange til eller kun et lille og dedikeret publikum?

Vi satser stærkt på udsolgt til samtlige koncerter! Der er jo tale om koncertoplevelser ud over det sædvanlige!

Hvilke koncerter vil I anbefale til nye ?Vil du med på apoteket? koncertgængere, som måske ikke går til så mange jazzkoncerter?

Jazz og jazz? Den eneste “regulære” jazzkoncert i denne sæsons program er Kresten Osgoods X-treme Trio, som med sig har legendariske Alex Blake som gæst. Koncerten d.15 september består af to forskellige acts som spænder mellem avantgarde og garage med en garniture med Laugesen’s digte, og koncerten i november med Gutbucket burde tiltale folk med hang til rock, jazz og metal.

Hvilken koncert ser I selv mest frem til?

Naturligvis dem alle tre. Men en ganske særligt aften bliver det naturligvis at holde valgfest med T.S.Sterndolph og Singvogel!

Se hele programmet på: Studenterhuset.dk

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Vil du med på apoteket" præsenterer Peter Laugesen på Studenterhuset