På tur Under Indiens Himmel

Yay, jeg er flyttet!

Yay! Min blog er flyttet over på ny platform dvs. til Bloggers Delight. Du kan måske ikke se den store forskel, men for mig og bloggen er det. 😀

Kulturformidleren.dk kan snart fejre sit ni års jubilæum. Det hele begyndte, da jeg havde masser af tid til rådighed pga. min studie. Siden er der bl.a. kommet fuldtidsarbejde til, og det at vedligeholde en blog er bestemt ikke blevet mindre tidskrævende. Ja, jeg er blevet en ninja til wordpress og dertilhørende kodeværk, men det har aldrig været et mål i sig selv.

Derudover har det længe været indre kamp, hvordan at jeg skal positionere mig ift. traditionelle medier? Hvor personlige (ikke at forveksle med private) skal mine indlæg være over for det kulturjournalistiske? Ofte er jeg den eneste blogger til pressevisninger, og i den kreds har jeg flere gange oplevet at mit medie blive set på som andenrangs – hvilket jeg bestemt ikke mener kan være rigtigt.

Jeg er super lykkelig over at blive en del af et netværk af seje og professionelle bloggere, der kender deres værd og arbejder sammen med en virksomhed som bakker 100% op om dem.

Det bliver et fantastisk 2019 med masser kultur-overskud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På tur Under Indiens Himmel