Filmanbefaling: Submarine i Biffen

Kulturformidleren er kommet på tryk No. 1

-altså hvis du printer det ud og hæfter det sammen.

Så kan jeg afsløre hvad jeg har rumsteret med, nemlig et ONLINE MAGASIN. Hvorfor? Skynd dig at læse mine grunde i magasinet, og kom gerne med tilbagemeldinger. Det er et nyt (og til tider krævende format) så der vil helt sikkert ske ændringer fra nummer til nummer.

Der er flere grunde til, at jeg vælger at prøve kræfter med magasin formatet.

For det første, at jeg har lyst til at prøve noget nyt. Jeg har nu blogget i et a?rs tid, og kunne godt tænke mig at komme pa? tryk, det er en bekostelig affære, sa? et online magasin er forha?bentlig et skridt pa? vejen. Det nye format gør ogsa?, at du vil se forandringer i layout og indhold fra nummer til nummer.

En anden væsentlig grund er, at blogging, med daglige opdateringer, ikke giver mig den nødvendige tid til at lave større og mere gennemarbejde artikler. I dette første nummer, har jeg sa?ledes fa?et et eksklusivt interview med Bastian, som er koncertaktuel med sit solo projekt “The New Spring”.

Sidst og ikke mindst fordi et magasin, der udkommer ma?nedligt, vil give dig et større overblik over hvilke arrangementer der er værd at prioritere.

Hvis du har forslag til kommende artikler, lyst til at støtte mit virke eller reklamere pa? et af de fremtidige magasiner, er du velkommen til at kontakte mig pa? kultur@kulturformideren.dk.

God læselyst, og vi ses ude i kulturen! Kulturformidleren.

 

1 kommentar

  • tim

    Flot magasin. Du er god til at stille spørgsmål, jeg tænker på dit interview med Bastian.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filmanbefaling: Submarine i Biffen