Ud i kulturen med næsen i sky

Ole Michelsen & Brødrene Madsen

I morgen, onsdag, kommer Ole Michelsen og Brødrene Madsen til Aalborg

Ole Michelsen besøger Biffen

Ole Michelsen besøger Biffen for at introducere filmen Things we lost in the Fire.
Følgende er at læse på Biffens hjemmesiden: “Oplæg og debat ved filmanmelder, forfatter, Ole Michelsen. Historien er et følelsesmæssigt stærkt drama om sårede mennesker, som prøver at finde vejen tilbage til livet efter at have gennemlevet stor sorg og krise. Audry mister sin mand ved en ulykke. Jerry, som er misbruger, mister sin barndomsven. Tabet er hårdt for dem begge, og sammen prøver de at findeforståelse og hjælp i hinanden. En ikke helt konflikt fri relation, som byder på en del udfordringer undervejs. Ole Michelsen, kendt fra DR`s filmprogram Bogart, er forfatter til bogen Den dansende dæmon, hvori han fortæller om sit liv med tab, psykiske problemer, misbrug, glæde og smerte. Med sit store kendskab til film vil han relatereproblemerne i filmen til sine egne erfaringer med temaerne.?

Billetter bestilles på 9816 9977

Brødrene Madsen besøger Skråen

Vikingerne fra Virum hedder showet. Det er selvfølgelig noget sludder, at vikingerne kommer fra Virum.
Vi ved alle, at vikingerne kommer fra Lindholm Høje, sådan er det! Men det bliver alligevel en festlig oplevelse, at se den lille mandsling og hans kloge bror.

Følgende er at læse på Skråens hjemmeside: ?Jo, det passer. Anders og Peter har fået foretaget en gentest, og det viser sig, at det er 100 % vikingeblod, der ruller i deres årer.
Og således falder brikkerne på plads. Nu forstår vi pludselig havets mystiske dragen, forårets udlængsel mod Amerika og den store succes hos pigerne hos de to herre. Men hvordan er det egentlig at være Viking? Hvorledes klarer to vikinger sig, når de skal vokse op i en forstad til København i 70´erne? Hvad tør de? Hvad er de bange for? Og er der i det hele taget noget som helst i en vikingehjerne, der kan bruges i vort moderne samfund? kort sagt: Hvordan fungerer en vikinge hjerne??

Kulturformidleren drager af sted mod Skråen, og en anmeldelse vil være at finde her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud i kulturen med næsen i sky