Ole Michelsen & Brødrene Madsen

Spil Dansk dag på Hovedbiblioteket

Hovedbiblioteket har været så søde, at skrive til mig om Spil Dansk dag i morgen torsdag.
Det er Jens Varmløse og Anne Sofie Steen, der kl 16.00 træder op på scenen i Glashjørnet.

Jeg har ikke kunnet finde smagsprøver på deres samspil eller på Anne Sofie Steen. Men her er et link til Jens Varmløses MySpace profil.

God fornøjelse!

Hovedbiblioteket skriver følgende:

Fra kopi til original ? Varmløse og Steen

En sanger og en guitarist og et sæt nyskrevne sange. Det er opskriften på Spil Dansk Dagens koncert på Hovedbiblioteket.

Anne Sofie Steen og Jens Varmløse har arbejdet sammen siden foråret 2010. De har en fælles passion for den gode melodi og de smukke harmonier, og bruger hinandens evner til at lave nogle gode, vellydende sange: Anne Sofie skriver tekster-ne og Jens leverer arrangementerne.

For begge musikere er det helt nyt at præsentere eget originalmateriale og de er meget spændte på koncerten og glæder sig til at præsentere resultatet af det sidste halve års tids samarbejde. Anne Sofie Steen er sanger og sangskriver uddannet ved Det Jyske Musikkonserva-torium. ?Musik er en af de vigtigste størrelser i mit liv og jeg elsker vellyd, sammen-hæng og indlevelse. Jeg elsker når musik giver mening og når den rammer lytteren på den ene eller anden måde. Musik skal tages stilling til? fortæller hun.

Jens Varmløse er guitarist og multimusiker på diverse instrumenter og spiller bl.a. i Souvenirs og med Ib Grønbech. Hans tilgang til musik har altid været leg og erfaring frem for regler og teorier. Han har en solid evne til at improvisere i nuet og ikke mindst være impulsiv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ole Michelsen & Brødrene Madsen