The New Spring - Wholly Wholly

Tove Kurtzweil. Hvorsomhelst og intetsteds

Portræt af Tove Kurtzweil - kulturformidleren.dk

Tove Kurtzweil

♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎

Jeg var til åbningen af ‘Hvorsomhelst og intetsteds’ på Gl. Holtegaard, der er en udstilling af fotografen Tove Kurtzweil værker.

Anledningen er, at Tove Kurtzweil fylder 80 i år. Det er blevet til en soloudstilling med langt over 100 fotografiske værker fra hele hendes virke og er dermed første gang, at hendes arbejde udfoldes i en så omfattende udstilling.

Tove Kurtzweil bliver flere steder omtalt som en af danmarks bedste fotografiske kunstnere. Jeg må med skam erkende, at jeg ikke kendte til Tove inden jeg modtog invitationen. Og det er ikke fordi, at jeg ikke holder af fotografiet som kunstart, bl.a. har jeg flere gange besøgt Museum für Fotografie i Berlin. Nå, men heldigvis bærer udstillingen over med min manglende viden og giver en god introduktion.

Tove Kurtzweil er en skøn alsidig dame, og der er masser af værker at gå på opdagelse i, uanset om du er til hendes portrætfotos, rejsebilleder eller tableauer.

TOVE KURTZWEIL - kulturformidleren - 10Tove Kurtzweil. Hvorsomhelst og intetsteds. Gl. Holtegaard. Kulturformidleren 22Tove Kurtzweil. Hvorsomhelst og intetsteds. Gl. Holtegaard. Kulturformidleren 23Tove Kurtzweil. Hvorsomhelst og intetsteds. Gl. Holtegaard. Kulturformidleren 23Tove Kurtzweil med sin mangeårige samarbejdspartner Lars Schwander kulturformidleren

Tove Kurtzweil med sin mangeårige samarbejdspartner Lars Schwander

Tove Kurtzweil. Hvorsomhelst og intetsteds. Gl. Holtegaard. Kulturformidleren 24Tove Kurtzweil. Hvorsomhelst og intetsteds. Gl. Holtegaard. Kulturformidleren 25TOVE-KURTZWEIL-kulturformidleren-6Tove Kurtzweil. Hvorsomhelst og intetsteds. Gl. Holtegaard. Kulturformidleren 27Tove Kurtzweil. Hvorsomhelst og intetsteds. Gl. Holtegaard. Kulturformidleren 28Tove Kurtzweil. Hvorsomhelst og intetsteds. Gl. Holtegaard. Kulturformidleren 29

Uden at blinke vil jeg anbefale dig at tage turen til Gl. Holtegaard og ind i Tove Kurtzweils univers.

Værd at vide

Hvorsomhelst og intetsteds
19. januar – 2. april 2018

Gl. Holtegaard
Attemosevej 170
2840 Holte
Hjemmeside: glholtegaard.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The New Spring - Wholly Wholly