NJORD Biennale

The New Spring – Wholly Wholly

♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎

Det er ikke altid til at vide – selv om jeg ofte har det på fornemmelsen – om min blog bliver læst af den det i virkeligheden drejer sig om, kunstneren. Måske har Bastian Kallesøe aka. The New Spring, som jeg skrev i min anmeldelse af koncerten i Copenhagen Jazzhouse, selv tænkt, at der måtte ske noget nyt. Uanset hvad har han med ‘Wholly Wholly’ vist det vovemod, som jeg efterlyste, og skabt en plade han naturligvis kan være stolt af.

Hvorfor er Bastian Kallesøe så lykkedes med ‘Wholly Wholly’? Det skyldes, at der er blevet mere af det gode. Ganske enkelt ved at der er kommet flere instrumenter til. Bastian skriver selv i pressemeddelelsen: “Jeg ville have, at sangene skulle have en krop. Så jeg vidste, at jeg var nødt til at få hjælp udefra. Jeg var nødt til at få mig et band.?

Derudover også en super lækker produktion af Jens Ramon (Figurines). Selv om The New Springs lyd på de senere albums har været kendetegnet ved en tyst stemning, må jeg med ‘Wholly Wholly’ skrue op for lyden. Det er dog stadigvæk umiskendeligt The New Spring med Bastian Kallesøes drømmende bløde vokal. Og så er der lyrikken, der i selv kræver genlyt. Ja, det er næsten Beatelsk.

‘Wholly Wholly’ udkommer den 2. februar. Du kan allerede nu se videoen til singlen ‘There Is No Life on Other Planets’

Datoerne fra forårets kommende koncerter med The New Spring:

20.04 – TAPE, Aarhus – http://bit.ly/tnstape
21.04 – Huset-KBH, København – http://bit.ly/tnshuset
28.04 – Studenterhus, Odense – http://bit.ly/tnsodense
03.05 – Tøjhuset, Fredericia – http://bit.ly/tnstojhuset
04.05 – Konfus, Esbjerg – http://bit.ly/tnskonfus
05.05 – Harders, Svendborg – http://bit.ly/tnsharders

Værd at vide

Hjemmeside: thenewspring.bandcamp.com
Facebookside: facebook.com/thenewspring

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NJORD Biennale