Ingen grund til at være bange for Sekten

Teitur på Skråen

Du går aldrig galt til koncert med Teitur.

Teitur formår nemlig med ydmyg- og taknemmelighed, at skabe nærvær og et nærmest intimt forhold sit publikum.

Til koncerten, på Skråen, valgte han, at indlede og afslutte solo med numre fra hans gamle album. Imellem spillede han, sammen med et tre mand stort band, numre for hans nyeste plade: Let The Dog Drive Home. Bandet skulle han imidlertid have ladet blive i hans nye hus på Færøerne, hvor de kunne bruge tiden på at øve sig. Samspillet fungerede ikke.

Teiturs nyeste album besidder heller ikke de samme kvaliteter som hans hovedværk: The Singer. Og de nye sange nåede aldrig rigtig ud til publikum.

Alligevel var det en god koncert. Det er det hver gang fordi, Teitur, udover at skabe nærvær, giver af sig selv, inddrager os i hans tanker og formidler det overbevisende gennem sine sange. Hør blot titelsangen: The Singer. Han følger op med sine små historier. bl.a. om, at Seal har indspillet You Get Me, hvorfor han forventer en stor check, så han kan give drinks til alle næste gang han besøger os. Vi får at se, om det sker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen grund til at være bange for Sekten