Fernisering på VÆG i Jernbanegade

Status på 2012 i Aalborg

Et lille status indlæg

Status 2012

2012 bød desværre på færre indlæg end 2011, hvilket skyldes en lidt for travl hverdag. Til gengæld har I nu fået mig på tryk i Et cetera 😉 Det er fedt at kunne arbejde mere professionelt med kulturskriblerierne, og at kunne nå ud til langt flere med budskabet om, at Aalborg har meget Kultur at byde på.

Hva så med 2013?

Jeg har ingen planer om at stoppe på Et Cetera, og jeg håber, der bliver tid til at blogge noget mere (lover intet). Jeg er begyndt at spidse pennen til den 24. januar, hvor 3 dages festivalen, Nothern Winter Beat, starter. Programmet er nu klar på deres FB side, hvis du ikke har set det.

Ellers ser jeg allerede frem til sommer, hvor Egholm Festival lover at genopstå og ikke mindst, hvordan Platform4 kommer til at udvikle sig nu, hvor Kristian og Villum har overladt styrepinden til Bo. I næste nummer af Et Cetera kommer der et interview med dem alle 3…..og så er der koncerterne med Efterklang på Skråen den 13. februar og The Raveonettes på Studenterhuset den 16. marts.

Hvis I allerede har fået nok af lister om 2012s bedste lavede jeg en om musikken på agtigtagtigt.dk.

Vi ses ude i Kulturen!

Alt det bedste
Jeres kulturformidler

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fernisering på VÆG i Jernbanegade