Teitur #NWB

MØs første koncert i Aalborg

Studenterhuset sal blev langsomt fyldt op med publikum indtil den var halv fyldt kl. 24.00, hvor Mø skulle gå på scenen. Med sin nye single ?Glass? er der kommet bund i den store hype omkring hende, også i udlandet.

En lydmand og en guitarist stod klar på scenen. Karen Marie Ørsted selv trådte smådovent ind iført joggingtøj og sneakers – ikke megen glamour på den front. Og hendes dansen rundt om sig selv og knytnæveslag med mikrofonen under hele koncerten blev hurtigt ensformigt at se på. Visuals var fire neonrør, som hang ned fra loftet, og et lærred bagved med sort/hvide klip fra diverse film klassikere, mikset sammen med videoklip af sangerinden.

Koncerten startede med et drøn og holdt generelt et højt tempo, de 25 minutter koncerten varede. Musikken er beats i front sammen med hihats, klokkespil, skærende guitar rifs og en masse synth. Musikstilen med sit 80er touch har man efterhånden hørt et par år, og er ikke længere frisk. Hvilket gjorde, at jeg kedede mig under en del af numrene.

Til gengæld kan man ikke være andet end utrolig imponeret af hendes stemme, et fantastisk instrument af international karat. Det samme med hittet ?Glass?, der holder 100%. ?Glass? fremviser, hvad Mø formår, men samtidig at resten af hendes numre ikke besidder samme styrke.

En interessant, men ikke helstøbt koncert med en meget lovende kunstner.

Værd at vide

Hjemmeside: momomoyouth.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teitur #NWB