Filmanbefaling: Elsker du mig ligeså meget, som jeg elsker dig?

Anbefalinger til årets Ordkraft, 2011

Så nærmer dagen sig, hvor Aalborgs – efter sigende – største litteraturfestival nogensinde begynder. Og som titlen på arrangementet antyder, så foregår det meste i Nordkraft. Både programmet og hjemmesiden er desværre temmelig uoverskuelig ? stram op! Og som sædvanlig, når der afholdes kulturfestival, bliver revl og krat indlemmet for at gøre programmet større. Vi taler blandt andet om ølsmagning, fitness i DGI byen og koncert på Skråen med Annika Aakjær. Det mest pinlige er dog, at vi igen igen skal have besøg af Niarn. Aalborg ser åbenbart til stadighed en glæde i at supplere hans understøttelse.

Men der gemmer sig alligevel rigtig mange guldkorn i programmet. Eksempelvis er det stort, at den intellektuelle krimiforfatter Arne Dahl kommer til byen. Hans krimier er på et højt litterært niveau.

Her er mine anbefalinger, med links til litteratursiden (dem jeg kunne finde), hvis du ikke lige kender forfatteren. Bemærk! Flere af forfatterne optræder flere gange, men på forskellige scener.

Torsdag

  • Biffen: kl. 16.30: Bag Blixens maske. Premiere på Morten Henriksens film om Blixen privat, introduceret af instruktøren. Entré 100 kr.
  • Skråens Lounge: Kl. 17.30: Arne Dahl.
  • Scenen: Kl. 20.00: Mordkraft. Krimi-tema Jussi Adler-Olsen, Arne Dahl og Sara Blædel.
  • Biffen: Kl. 23.00: Dahls Choice. Arne Dahl introducerer sin yndlingskrimi ? Orson Welles Politiets blinde øje og vi ser den naturligvis. Entré 50 kr.

Fredag

Lørdag

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filmanbefaling: Elsker du mig ligeså meget, som jeg elsker dig?