Rabbit Hole

Vågner op til dåd

Efter en kort tids slummer vågner min blog op til dåd Det er ikke fordi jeg har været inaktiv, jeg har blot koncentreret mig om Nitusind. Hvor jeg blandt andet har dækket Greenville Massives debutkoncert, The Room og Vibeke Faldens ditto debut. De bliver måske puttet på siden, hvis jeg en dag absolut intet har at lave?

Men jeg har savnet min blog og skribleriet. Så nu forsætter jeg, og der er heldigvis rigeligt at skrive om. Det helt store i april bliver naturligvis litteraturfestivalen: Ordkraft, men allerede på tirsdag er der Pecha Kucha Night, denne gang flyttet fra Huset til Utzon Centret. På onsdag sæsonens andet DOXBIO arrangement, men mere om det senere.

Nyd turen, ud i Kulturen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabbit Hole